Onze service

Een horloge online kopen

Naast onze fysieke winkel kunt u ook online een horloge bij ons aanschaffen. Door het door u gewenste horloge te selecteren en in het winkelmandje te plaatsen kunt u overgaan tot het plaatsen van de bestelling. Na het plaatsen van de bestelling is het belangrijk dat Filipucci Juweliers de juiste adresgegevens ontvangt om te zorgen dat het product met zorg bij de klant wordt afgeleverd. 

Door de verschillende betalingsmogelijkheden (zie onderstaand) is er voor iedere klant een mogelijkheid om de voor hem of haar gewenste manier van afrekenen te selecteren. 
Na het verwerken van de betaling zal het product naar u opgestuurd worden.
Het is te allen tijden mogelijk om het product ook in de winkel te komen ophalen.

Betalingen

In onze winkel in Maastricht accepteren wij: PIN-, bank-, contante- en creditcard (+2%)-betalingen.
Bij online aankoop heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden, zijnde: bank en creditcard (+2% tot 3.3%).  Na ontvangst van de betaling of akkoord van betalingsprovider wordt er enkel volledig verzekerd en aangetekend verzonden.

Verzending

Wij bieden verschillende verzendmogelijkheden aan en kunnen u hierin altijd adviseren. Wij verpakken al onze horloges en onderdelen zeer kundig en zorgvuldig in.

  • Binnen EU: DHL Express
  • Buiten EU: DHL Express
  • Binnen Nederland: DHL Express / UPS
  • Onderdelen en accessoires: DHL / UPS

Let op: Eventuele douane- en/of invoerbelastingen zijn te allen tijde voor rekening van de ontvanger. 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in, en op zoek naar, bijzondere horloges om onze uitgebreide collectie wisselend en actueel te houden. Bent u in het bezit van een dergelijk horloge en wilt u deze wellicht inruilen of verkopen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

 

Heeft u een vraag?
Onze medewerkers
helpen u graag

Reviews

Wij werken hard aan
uw tevredenheid
Alle reviews ›
Patrick Sorber |
Goed geholpen door de jongens van Filipucci. Al mijn vragen werden keurig beantwoord, ze weten veel van hun producten af. Super blij met mijn Rolex Yachtmaster! Mocht ik weer een horloge kopen, dan kom ik hier zeker voor een 2e keer!
Paul Medaer |
Vandaag mijn uurwerk met DHL ontvangen. Heel correct verlopen met alle nodige papieren. Filipucci is zeker een aanrader. Vlotte telefonische communicatie en heel vriendelijk. Daar koop ik nog in vertrouwen.
Terug

481 horloge en 3123 onderdelen in onze collectie

Zoek op merk, model of type