Over Filipucci

De kwaliteit van Filipucci

Na 40 jaar aan expertise in Italië heeft Filipucci Juweliers sinds 1990 ook een vestiging op de Maastrichter Brugstraat in het centrum van Maastricht. Slechts enkele meters voorbij de bekende Sint Servaasbrug bevindt zich de winkel in een prachtig historisch pand daterende uit 1734.

Gezien de Italiaanse achtergrond van het familiebedrijf bent u bij Filipucci Juweliers te Maastricht aan het juiste adres voor de meest uitgebreide en recente collecties én occasions van Rolex, Omega, Breitling, Panerai, Audemars Piguet, Tudor, Patek Philippe, IWC, Jaeger-Lecoultre, Cartier, Hublot en nog veel meer.

Vanzelfsprekend wordt u voorzien van een gespecialiseerd advies om uw wensen te vervullen.
Filipucci Juweliers hoopt u te mogen verwelkomen voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande knop.

Contact

Heeft u een vraag?
Onze medewerkers
helpen u graag

Reviews

Wij werken hard aan
uw tevredenheid
Alle reviews ›
Patrick Sorber |
Goed geholpen door de jongens van Filipucci. Al mijn vragen werden keurig beantwoord, ze weten veel van hun producten af. Super blij met mijn Rolex Yachtmaster! Mocht ik weer een horloge kopen, dan kom ik hier zeker voor een 2e keer!
Paul Medaer |
Vandaag mijn uurwerk met DHL ontvangen. Heel correct verlopen met alle nodige papieren. Filipucci is zeker een aanrader. Vlotte telefonische communicatie en heel vriendelijk. Daar koop ik nog in vertrouwen.
Terug

487 horloge en 3175 onderdelen in onze collectie

Zoek op merk, model of type