Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.filipucci.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie

Filipucci Juweliers streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Filipucci Juweliers niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Filipucci Juweliers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Filipucci Juweliers en de gebruiker van de website ontstaan.

 

E-mail

Filipucci Juweliers garandeert niet dat e-mails die aan Filipucci Juweliers worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Filipucci Juweliers te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Filipucci Juweliers heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Filipucci Juweliers aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Filipucci Juweliers zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Filipucci Juweliers daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

Heeft u een vraag?
Onze medewerkers
helpen u graag

Reviews

Wij werken hard aan
uw tevredenheid
Alle reviews ›
Paul Medaer |
Vandaag mijn uurwerk met DHL ontvangen. Heel correct verlopen met alle nodige papieren. Filipucci is zeker een aanrader. Vlotte telefonische communicatie en heel vriendelijk. Daar koop ik nog in vertrouwen.
Patrick Sorber |
Goed geholpen door de jongens van Filipucci. Al mijn vragen werden keurig beantwoord, ze weten veel van hun producten af. Super blij met mijn Rolex Yachtmaster! Mocht ik weer een horloge kopen, dan kom ik hier zeker voor een 2e keer!
Terug

506 horloge en 3290 onderdelen in onze collectie

Zoek op merk, model of type