Onze service

Een horloge kopen in de winkel

Bij Filipucci Juweliers bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een nieuw uurwerk. Kwaliteit, klantgerichte service en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom is Filipucci Juweliers bij uitstek dé juwelier van Maastricht. Wij bieden u zekerheid door onze ervaring maar ook doordat wij onze uurwerken nakijken op authenticiteit. Zo kunnen wij al uw onzekerheden wegnemen en kunt u met alle vertrouwen een nieuw horloge aanschaffen. 

Na aankoop van gebruikte uurwerken worden deze te allen tijde gecontroleerd door onze horlogemaker. Alle horloges worden dan ook verkocht met 1 jaar garantie of de nog geldende fabrieksgarantie. Onder deze garantie valt niet: waterdichtheid, schade aan horlogekast, pushers, band, glas of sluitingen. Beschadigingen door (onjuist) gebruik vallen ook niet binnen deze garantie. 

Ook onderdelen die door de consument of door een derde partij zijn aangepast vallen niet onder de garantie.

Al onze horloge worden getest tot de fabrieks waterdichtheid en dit wordt vermeld in de advertentie. In sommige gevallen is een horloge door leeftijd niet meer waterdicht te garanderen. Dit wordt dan ook duidelijk vermeld bij het aankoopproces of de aankoop.

Heeft u een vraag?
Onze medewerkers
helpen u graag

Reviews

Wij werken hard aan
uw tevredenheid
Alle reviews ›
Patrick Sorber |
Goed geholpen door de jongens van Filipucci. Al mijn vragen werden keurig beantwoord, ze weten veel van hun producten af. Super blij met mijn Rolex Yachtmaster! Mocht ik weer een horloge kopen, dan kom ik hier zeker voor een 2e keer!
Paul Medaer |
Vandaag mijn uurwerk met DHL ontvangen. Heel correct verlopen met alle nodige papieren. Filipucci is zeker een aanrader. Vlotte telefonische communicatie en heel vriendelijk. Daar koop ik nog in vertrouwen.
Terug

481 horloge en 3123 onderdelen in onze collectie

Zoek op merk, model of type